est. 2009

schrijf nu in voor een cursus Engels
web

Corona

14.10.20
In de persconferentie van gisteren zijn enkele nieuwe maatregelen meegedeeld. Deze hebben vooral gevolgen voor horeca en sport. De maatregelen die al golden voor onze cursussen blijven van kracht, maar er zijn dus geen nieuwe maatregelen nodig geacht.
Cursussen door onderwijs/trainingsinstellingen maakten overigens al deel uit van de uitzonderingen op de regels die voor binnen gelden.

-------------------------------

29.9.2020
De overheid heeft per vandaag enkele nieuwe maatregelen aangekondigd. O.a. het aantal mensen dat bij elkaar komt wordt (binnen) ingeperkt tot maximaal 30. Voor cursussen heeft dit geen gevolgen; onze groepen zijn kleinschalig en social distancing is op de cursuslocaties daardoor goed in acht te nemen. We horen van onze cursisten slechts positieve geluiden over de wijze waarop wij in samenwerking met locatie en trainers de cursussen organiseren.

-------------------------------

23.7.2020
Op dit moment gaan wij er vanuit dat de cursussen dit najaar gewoon op locatie zullen starten. We volgen hierin de adviezen van het RIVM wat betreft afstand en hygiene om de cursussen op een veilige manier te laten plaatsvinden.

Het is mogelijk dat er dit najaar door de overheid opnieuw maatregelen getroffen worden waardoor wijkcentra sluiten of groepsvorming niet toegestaan is. In die situatie is het volgen van de cursus op locatie helaas niet mogelijk.

Wij hebben ons als organisatie hierop voorbereid en kunnen garanderen dat de lessen online verder vervolg krijgen zodat uw cursus niet onderbroken hoeft te worden. Mocht blijken dat de bijeenkomsten niet langer kunnen plaatsvinden op locatie dan zullen les online plaatsvinden via het videobelprogramma Zoom. De online lessen worden georganiseerd op hetzelfde lesmoment en met uw eigen docent en lesgroep. U gaat gewoon verder waar u gebleven was. Zo hoeft niemand iets van de cursus te missen. Uiteraard helpen wij u bij deze overgang.

Mocht u bezwaar hebben op het volgen van online lessen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan samen met u kijken naar een passende oplossing.

-------------------------------

6.5.2020
De overheid heeft versoepeling van de maatregelen aangekondigd. Voor talkingENGLISH betekent dit het volgende:

  • De privélessen kunnen desgewenst weer in persoon worden voortgezet, mits de anderhalve meter afstand wordt gehandhaafd;
  • De Cambridge Examens gaan in juni weer van start. De inschrijvingen staan open;
  • Bij voldoende deelname kunnen de gepland Crash Courses van start. De anderhalve meter afstand blijft gewaarborgd;
  • Ook de conversatiecursussen kunnen naar verwachting in september weer van start. Ook hier handhaven wij de anderhalve meter afstand;
  • De huidige online IELTS/Cambridge en conversatiecursussen worden overigens online voortgezet.

Zoals premier Rutte heeft benadrukt zijn de versoepelingen afhankelijk van het verloop van de verspreiding van het coronavirus. Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en communiceren eventuele belangrijke informatie via deze pagina. Bij specifieke vragen kunt u contact met ons opnemen.

-------------------------------

22.4.2020
De maatregelen zijn verlengd tot 20 mei.

-------------------------------

31.3.2020
Bijeenkomsten blijven verboden tot 28 april.
Doordat de cursuslocaties in ieder geval tot 1 juni gesloten blijven, zijn er dit voorjaar geen mogelijkheden meer om de cursussen op locatie te houden. We bieden onze cursisten aan om hun aanmelding om te zetten in een online cursus (weer beginnend bij les 1), door te schuiven naar het najaar (ook weer met les 1 starten) of te annuleren.

-------------------------------

25.3.2020
De overheid heeft specifiek voor evenementen besloten dat deze tot 1 juni worden verboden. Onze cursussen en trainingen vallen hier niet onder, en dus geldt hiervoor nog de huidige datum van 6 april.
Overigens zijn wij achter de schermen hard aan het werk om voorbereid te zijn op alle scenarios na 6 april.

-------------------------------

16.3.2020
We zijn druk bezig om voor onze cursisten online interactieve lessen op te zetten onder leiding van een docent. Deze (kostenloze) service is ter overbrugging van de uitgestelde lessen. In de loop van deze week volgt meer informatie.

-------------------------------

16.3.2020
Het kantoor van talkingENGLISH is vanaf vandaag gesloten; het team werkt vanuit huis. We zijn hier als organisatie volledig op ingericht, en verwachten geen vertraging in de administratieve processen, correspondentie en beantwoording van de telefoon.

-------------------------------

15.3.2020
Gezien de recente ontwikkelingen zullen we onze cursussen voorlopig tot 6 april uitstellen, conform de adviezen van de overheid / RIVM. Alle cursisten ontvangen op maandag 16 maart hierover een individueel bericht.

-------------------------------

13.3.2020
Afgelopen weken is gebleken dat het coronavirus in Nederland zich verspreid. Als talkingENGLISH blijven we hierin dagelijks de ontwikkelingen rondom de verspreiding en adviezen van het RIVM volgen. Het laatste advies van het RIVM is om geen handen meer te schudden. Deze maatregelen volgen wij ook binnen onze cursussen en trainingen.

Het RIVM geeft aan dat het vooralsnog niet nodig is om kleinschalige cursussen/trainingen (tijdelijk) af te lasten. Dit betekent dat op dit moment de cursussen gewoon door gaan. Cursisten en/of docenten die in een gebied zijn geweest waar het virus heerst en verkoudheidsverschijnselen vertonen, moeten thuis goed uitzieken. Bij koorts dient contact te worden opgenomen met de huisarts, zo luidt het advies. Wij vragen u met klem dit advies ter harte te nemen en bij eventuele twijfel omtrent uw gezondheid even niet mee te doen aan de cursus.

Het is van belang om de hygienevoorschriften goed in acht te nemen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Deze voorschriften zijn:

- Was je handen regelmatig;
- Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
- Gebruik papieren zakdoekjes;
- Geen handen schudden.

Mocht onverhoopt het virus opduiken onder onze cursisten en/of trainers, dan stellen wij u onmiddellijk op de hoogte van de laatste stand van zaken. Mocht er vanuit de cursuslocaties andere beslissingen genomen worden dan laten wij het u zo spoedig mogelijk weten. Wij houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Indien de ontwikkelingen van invloed zijn op de cursussen, dan stellen wij u hiervan op de hoogte.

vind ons leuk op Facebook

facebook

volg ons op Twitter

twitter

bel met talkingENGLISH - 085-4019200

085-4019200

email met talkingENGLISH - info@talkingenglish.nl

email

algemene voorwaarden cursus engels

alg. voorwaarden

privacy statement